Dominator® — penisi i menjëhershëm zgjerim deri në + 7cm

Dominator® Mashkull Dorëzon Rezultatet afatgjata me Pektina aktive
 • 100% produkt natyral. Plotësisht i sigurt për shëndetin
 • +35% në gjatësi. Rritja e diametrit + formë perfekte për shkak të pektinave aktive
 • Rezultati në 5 minuta dhe për një kohë të gjatë kohë!
 • Plotësisht anonim.. Ju do merrni paketën pa nënshkrim. Vetëm ju e dini se çfarë është brenda.
Аллигатор
Аллигатор
* Kujdes! Promovimi është i vlefshëm vetëm në Shqiperi dhe Kosove
Pricemimi i vjetër:
39
Pricemimi i ri:
39 *
Аллигатор
Warning!
Artikujt e zbritur të mbetur:
60 copë
Blerë tashmë këtë javë: 4775 njerëz
Të dhënat tuaja janë të mbrojtura

SHIKONI efektin MENJËHERË !!!

 • Pa kirurgji dhe medikamente
 • Nuk ka efekte anësore ose alergji
 • Një rezultat pozitiv është tashmë i dukshem në përdorimin e parë
 • 5 minuta dhe penisi do te rritet në madhësi, duke qëndruar kështu për të nje kohe e gjate
 • Përmirësimi i ngritjes
 • Rezultatet afatgjata për shkak të pektineve aktive
 • Orgazma të shumta dhe të fuqishme për ju dhe femren tuaj
 • Efekt maksimal dhe i qëndrueshëm

Nëse një burrë nuk mund të kënaqë gruan e tij, të tjerët do e kënaqeni atë.

Аллигатор
Komplekset
Tek burrat eshte një madhësi e vogël e penisit, kjo shkakton inferioritet tek ta.
Аллигатор
Tradheti
Madhësia e vogël e penisit është arsyeja 76% e grave mashtrojnë dhe tradhtojne ne 54% të rasteve.
Аллигатор
Pakenaqesi
Kulmi i seksualitetit mashkullor përfundon në 30 vjeç , dhe një grua në 30 vjeç, ajo fillon fazen e dyte te seksualitetit. Dhe madhesia e vogel e penisit eshte jo e mjaftueshme.

Studimet klinike kane nxjerre: Dominator®
Si ilacin më efektive se të tjerët

Mjekët e Dominatorit gjate kërkimit mbajtur në Institutin e Mashkullit dhe shëndetit riprodhues në vitin 2016 me 850 vullnetarë. Statistikisht gabimi nuk është më shumë se 2.3%.
Аллигатор

Tashmë më shumë se 450 mijë burra kane Dominator
te preferuar

100% natyral
Nuk ka cocetrate dhe efekte anesore, eshte krijuar,nga kombinimi i disa medikamenteve. Nuk ka nevoje per recete nga mjeku.
Fuqia e dyfishtë
Stimulon qarkullimin e gjakut në të njëjtën kohë në zonën e legenit , dhe aktivitetit te qendrave.
Sheron
Ndryshe nga stimuluesit e tjere, Dominator sheron erectile disfunction me shpejtesi, dhe jep nje efekt te zgjatur.
Veprim Kompleks
Rrit prurjen e gjakut ne venat e penisit, stimulon qendrat e trurit, rrit prodhimin e testosteronit, kjo droge funksionon ne te gjitha drejtimet.
Nuk Krijon Vartesi
Pas perfundimit te kures, nuk krijon vartesi, apo ndonje efekt anesor te pa deshiruar.
Deri në fund të promovimit ka:
: :
Аллигатор

Аллигатор
Pricemimi i vjetër:
39
Pricemimi i ri:
39 *
Warning!
Artikujt e zbritur të mbetur:
60
copë
Аллигатор
Blerë tashmë këtë javë: 4775 njerëz

Një përparim në teknologjinë shkencore për rritje jo-kirurgjikal te penisit!

Përdorimi i Dominator® Spray është efektiv për 93% të burrave . Spray është efektiv menjëherë. Vizualisht dhe fizikisht, penisi bëhet më i madh,dhe më i trashë.

Krahasuar me zgjerimin e penisit popullor teknika të tilla si operacioni, një pompë vakumi masazhues, një zgjatues mekanik, ose i drejtë medikamente dhe pilula Dominator i anashkalon ato në të gjithë parametrat e marrë së bashku, përkatësisht: gjatësinë në rritje, diametrin, и sigurinë e përdorimit dhe kosto shume e ulet.

Dominator është shumë i thjeshtë për t’u përdorur dhe ju lejon të përdorni të arrini një rezultat pozitiv nga momenti kur e përdorni.

Pas 4-6 javësh, një pushim është i mundur, atëherë është e rekomanduar të përsërisni kuren për të arritur efektin maksimal.

Formula shkencore e Spray Dominator® kombinon fuqinë e
bimëve dhe zgjatim, zgjerim i Penisit me 3 hapa

Root Ziciber Officinale
rit nivelin e testosteronit - hormoni kryesor mashkullor. Testosteroni, nga ana tjetër, stimulon rritjen e trupit në tërësi, dhe sistemin riprodhues në veçanti.
Аллигатор
Аллигатор
Acid laktik
Ai përmban vetëm përbërës natyralë, të zgjedhura posaçërisht që përmirësojnë përbërjen e spermës dhe rrisin vëllimin e saj. Zbut efektivisht problemet me impotencën mashkullore (fuqia e zvogëluar).
Serine
Ajo rritet indet e organeve si në gjatësi ashtu edhe në diametër. Shtë një burim i pasur i substancave që kontribuojnë në përmirësimin e prodhimit të spermës dhe rrisin aktivitetin seksual të burrave.
Аллигатор
Аллигатор
Ekstrakt Mentha Piperita
Një ekstrakt natyral që rrit qarkullimin e gjakut dhe tonifikon lëkurën. .

Dominator® jo vetëm zmadhon penisin, por rigjeneron gjithë sistemin riprodhues për të funksionuar siç duhet.

Аллигатор
Përmirëson përcjelljen e sinjalet e zgjimit seksual
Аллигатор
Rivendos shëndetin vaskular në zonat gjenitale
Аллигатор
Rrit endogjen prodhimi i testosteronit

Perdorim i lehtë dhe i përshtatshëm

Spërkat
Sprajt përgjatë gjithe gjatësisë se penisit në mënyrë që ai bëhet plotësisht i lagësht.
Fërko lëkurën deri sa lengu te jete plotësisht
Zhytur ne lekurë, duke patur vemendje në mënyrë të veçantë për kokën.
Pa kufizime
Nuk ka nevojë të ndjekësh një dietë. Kombinuar me alkool.

Pyetjet e bëra më shpesh

 • Për kë është Dominator i përshtatshëm?
  Për të gjithë burrat që lodhen në punë, por nuk duan të lodhen në shtrat. Ilaçi rekomandohet për probleme të tilla si madhësia e vogël e penisit, derdhja e parakohshme, dobësimi i dëshirës seksuale (dëshira seksuale) në martesë, paaftësia për tu ngjallur, ngritja e ngadaltë, ankthi para intimitetit, pritja e dështimit në shtrat.
 • A ka ndonjë efekt anësor?
  Dominatori është një ilaç 100% natyral. Ai nuk përmban substanca farmaceutike dhe substanca të sintetizuara kimikisht dhe për këtë arsye nuk ka ndonjë efekt anësor karakteristik për ilaçet farmaci.
 • A duhet ta marrësh Dominatorin vazhdimisht?
  Një rezultat pozitiv është i dukshëm tashmë në aplikacionin e parë.Pas 4-6 javësh, është e mundur një pushim, pas së cilës kursi rekomandohet të përsëritet për të arritur efektin maksimal.
 • Sa shpejt është?
  Veprimi i llakut Dominator ka një efekt të menjëhershëm në administrimin e kursit, i cili zgjat një kohë të gjatë. Sidoqoftë, mjeti funksionon gjithashtu me një dozë të vetme, për shembull, përpara një takimi romantik. Për ta bërë këtë, llak atë 5 minuta para afërsisë së synuar.
 • Pse është Dominator më i mirë se mjetet e tjera?
  Përparësitë e saj ndaj stimuluesve sintetikë si Viagra - në mungesë të dëmtimit të shëndetit, kundërindikacioneve dhe efektit të zgjatur. Dominatori rikthen funksionimin natyral të sistemit riprodhues, duke bërë të mundur një rritje të qëndrueshme të madhësisë së penisit.
 • Pse një çmim i tillë?
  Mimi i produktit përbëhet nga kostoja e prodhimit, duke përfshirë hulumtime të gjera dhe blerjen e përbërësve organikë me cilësi të lartë jashtë vendit. Në të njëjtën kohë, çmimi i sprejit Dominator është më i vogël se kostoja e një pranimi nga andrologu. Dhe mund të ketë shumë hile të tilla. Dhe gjithashtu kostoja e procedurave dhe ilaçeve të shtrenjta. Shuma mund të jetë mbresëlënëse. Prandaj, Dominator është një kursim për kuletën, plus një rezultat i besueshëm.

KOMENTE NGA PERDORUES

Vetëm imagjinoni sa madhesia e penisit do të ndryshojë

 • Jo më komplekse për shkak të madhësise të vogël te penisit tuaj
 • Seks çdo natë, jo vetëm të shtunave
 • Ajo lutet ta kurseni atë, dhe ju nuk keni shpenzuar ende gjysmën e siguresave seksuale
 • Tre herë me radhë - tani nuk është problem spermë
 • Spermë 2-metërshe në vend të disa pikave, si më parë
 • Sugjerohet të provoni ndonjë prej tyre fantazitë tuaja seksuale
 • Ju nuk e keni më "te vogel" dhe jeni budalla nga pretendimet
 • Ju mund të takoheni pa frikë vajzat me te bukura, sepse tani jeni 100% me penis te madh dhe me super aftësi seksuale

Остерегайтесь подделок!

С ростом популярности спрея Dominator на российском рынке, участились случаи подделок по бросовой цене. В настоящей упаковке обязательно должна быть инструкция на средство Dominator на бумаге хорошего качества и сертификат соответствия.

Продукт продается в оригинальной упаковке с уникальным регистрационным кодом!

Найдите код на упаковке и проверьте его подлинность.

Ekipi i Dominator® — duke punuar për ju

Аллигатор
Daniel Berisha
Drejtori i Cilësisë
“Ne nuk kursejmë në cilësi, prandaj, përbërësit më të mirë dhe teknologjitë përdoren për të prodhuar Sprajtin Dominator”
Аллигатор
Ervin Hodge
Drejtori i qendrës së thirrjeve
“Lini numrin tuaj dhe tonin ekspertët do t'ju tregojnë në detaje se si për të marrë një porosi dhe për të përdorur produktin në mënyrë korrekte”
Аллигатор
Halil Castrati
Menaxheri i dorëzimit
“Urdhri juaj do të dorëzohet brenda paketim anonim, askush nuk do di çfarë ka brenda parcelës”

Si të vendoset dhe merrni një porosi

Aplikoni
Dërgoni një aplikacion nga faqja Dominator® specialist i sprajtit do ju kontaktojë për këshilla.
Dorëzimi i pakos
porosia dorëzohet kudo në Shqiperi Anonim Transporti eshte falas ne shtepitë tuaja
Pagesa
Ju paguani vetëm për porosinë tuaj duke e marrë ate ne shtepi nga korrieri
Merrni ilaçin dhe kënaquni
Nga seksi dhe admirimi i gruas suaj

Ne do të dorëzojmë porosine tuaj Kudo në Shqiperi dhe Kosove!

Аллигатор
Dominator® — një garanci solide e suksesit tuaj në seks
Dominator® Mashkull siguron madhësinë e duhur të penisit në çdo moshë
 • 100% produkt natyral. Plotësisht i sigurt për shëndetin
 • + 35% në gjatësi. Rritja e diametrit + formë perfekte për shkak të pektinave aktive
 • Rezultati në 5 minuta dhe për një kohë të gjatë kohë!
 • Plotësisht anonim. Ju do merrni paketën pa nënshkrim. Vetëm ju e dini se çfarë është brenda.
Аллигатор
Аллигатор
* Kujdes! Promovimi është i vlefshëm vetëm në Shqiperi dhe Kosove
Pricemimi i vjetër:
39
Pricemimi i ri:
39 *
Аллигатор
Warning!
Artikujt e zbritur të mbetur:
60 copë
Blerë tashmë këtë javë: 4775 njerëz
Të dhënat tuaja janë të mbrojtura
Deri në fund të promovimit ka:
: :
Аллигатор

Аллигатор
Pricemimi i vjetër:
39
Pricemimi i ri:
39 *
Warning!
Artikujt e zbritur të mbetur:
60
copë
Аллигатор
Blerë tashmë këtë javë: 4775 njerëz